Etusivu

Hiecca Travel

Yksityiset Päivämatkat & Matkailun Kehittäminen

Hiecca Travel tarjoaa ainutlaatuisia päivämatkoja pienille ryhmille.

Järjestämme mm. opastettuja kaupunkikierroksia pääkaupunkiseudulla. Mikäli haluatte viedä vieraanne kokopäivämatkalle kauemmaksi pääkaupunkiseudulta, saattte kauttamme niin kuljetuksen kuin kuljettajan sekä teille räätälöidyn päiväohjelman.

Kuljetukset toteutetaan korkeatasoisella kalustolla. Palvelumme on ystävällistä ja ammattitaitoista.

     Palvelemme suomeksi ja englanniksi. Tarvittaessa opastuksia myös muilla kielillä.

Löydä matkasi

Historiallinen Porvoo

Historiallinen Porvoo

Oma toiveesi

Oma toiveesi

Meillä oli ensiluokkainen luksusmatka! Kuljettaja oli loistava. Hän valitsi meille menomatkalle reitin Sipoon kautta, kun olimme ajoissa. Ihanaa! Opas oli todella loistava, miellyttävä, rauhallinen ja asiantunteva. Hän kertoi mielenkiintoisesti tarinoiden myötä Porvoon historiasta. Kyllä henkilöhahmot jäivät mieleen, etenkin Hanna…Kiireetöntä, ihanaa vaeltelua Porvoon kujilla. Ja toki lounas ja oma-aika pienille ostoksille oli oikein hyvä. Takaisintulomatka sujui myös mutkattomasti ja täsmällisesti. Miellyttävä pieni huomio olivat juomapullot ja maskit autossa! Suosittelemme ystävättäreni kanssa ihan kaikille!”

-Kati-

 

Hiecca Travel tarjoaa myös palveluja matkailualan ammattilaisille

-matkailun markkinointimateriaalin tuottaminen

-matkailukohteiden kehittäminen

-erilaiset käännöstyöt

-olemme partnerisi matkailualan tapahtumien järjestämisessä

-muu yhteistyö

 

”Tuula is exceptionally professional in her approach to everything she commits to doing.  I first met Tuula when she exhibited her company, Hiecca Travel, during Think Africa Week 2020 and has since provided us translation services from English to Finnish.  A quick, on time and accurate service that has been invaluable to Think Africa”. 

-Myriam Munezero. Chair person. Think Africa ry-