Historiallinen Porvoo

Historiallinen Porvoo

Hiecca Travel tarjoaa erilaisia ja eripituisia päivämatkoja Suomessa. Ryhmäkoko pidetään tällä hetkellä pienenä, jotta voimme taata tarvittavat etäisyydet ja turvallisen toteutuksen. Ryhmäkoon määrä riippuu matkan kohteesta ja sisällöstä.

 

HISTORIALLINEN PORVOO

Lähde mukaan kävellen toteutettavalle opastusretkelle vanhaan Porvooseen. Porvoo on tunnettu mm. mukulakivikujistaan ja jokirannan punaisista makasiinirakennuksista sekä mielenkiintoisesta historiasta.

Esimerkki ohjelmasta:

Retki alkaa ja päättyy Porvooseen. Tapaat siellä oppaamme, joka johdattaa sinut Porvoon historiaan ja vanhan elämän tunnelmiin. Romanttisia kapeita katuja kulkiessa saat kuulla mielenkiintoisia tarinoita vanhoilta ajoilta. Opastuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia lounasta tai käydä kahvilla sekä tutustua Porvooseen omin päin.

Tähän retkeen on mahdollista yhdistää myös sisustusaiheinen yksityiskotivierailu, jolloin maksimi osallistujamäärä korona-aikana on 6 henkilöä.

Hintaan sisältyy: opastettu kävelykierros vanhassa Porvoossa ja historialliset tarinat menneiltä ajoilta. Opastuksen toteuttaa ammattiopas. Lounas/kahvit ja kuljetus voidaan pyynnöstä lisätä retkeen.

Soveltuu: Tämä retki on sinulle, joka olet kiinnostunut Porvoosta ja sen historiasta, vanhasta arkkitehtuurista, sen hurmaavista pikku kahviloista ja sisustusputiikeista sekä korkeatasoisista ravintoloista.

Korona-aikana opastuksen maksimimäärä on 15 henkilöä. Pukeuduthan sään mukaisesti. Mukavat kävelykengät. Kulkemiseen liittyen hyvä huomioida vanhan Porvoon ajoittain mäkinen maasto ja mukulakivikadut.

Kesto: 1,5h

Saatavuus: Ma-la. Ethän osallistu retkelle, mikäli sinulla on flunssan oireita. Varatun retken ajankohdan voi tarvittaessa siirtää.

Hinta: alkaen 39,80€ / hlö. Hinta vaihtelee ryhmäkoon ja sisällön mukaan.

Varaa historiallisen Porvoon opastus: contact [at] hiecca.fi

Yhteydenottolomake    * Pakollinen