Sisustusta ja joulutunnelmaa

Sisustusta ja joulutunnelmaa

Hiecca Travel tarjoaa erilaisia ja eripituisia päivämatkoja Suomessa. Ryhmäkoko pidetään tällä hetkellä pienenä, jotta voimme taata tarvittavat etäisyydet ja turvallisen toteutuksen. Ryhmäkoon määrä riippuu matkan sisällöstä.

 

SISUSTUSTA JA JOULUTUNNELMAA – YKSITYISKOTIVIERAILU PORVOOSSA

Rakastatko sisustamista? Miltä kuulostaisi yksityiskotivierailu kauniiseen, sisustuslehdessäkin esiteltyyn vintage-kotiin? Tämä retki on saatavilla vain Hiecca Travelin kautta!

Esimerkki vierailuohjelmasta:

Saavut paikanpäälle omatoimisesti tai Hiecca Travelin järjestämällä kuljetuksella. Talon emäntä, sisustuksen ja juhlasomistuksen ammattilainen, esittelee sinulle tätä kaunista vintage -kotia ja saat kuulla niin alueen kuin talon historiasta ja sen perinteisin menetelmin tehdyistä remonteista. Sinulla on mahdollisuus kysyä vinkkejä myös omaan sisustukseesi liittyen! Glögihetki tarjoiluineen kodin romanttisessa ruokailutilassa. Vierailun lopussa mahdollisuus tehdä ostoksia puutarhan pienessä sisustusputiikissa.

Hintaan sisältyy: Sisustusaiheinen vierailu jouluisessa yksityiskodissa, glögihetki tarjoiluineen, mahdollisuus kysyä vinkkejä omaan sisustukseen, ostosmahdollisuus puutarhan sisustusputiikissa.

Soveltuu: Henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet vanhoista taloista ja – tavaroista sekä sisustuksesta. Koti on sisustettu jouluiseen tunnelmaan marraskuusta loppiaiseen. Korona-aikana vain pienille ryhmille, max 6 hlöä. Maskia tulee käyttää vierailun ajan.

Kesto: noin 2 tuntia

Saatavuus: Saatavuus tarkastetaan varauksen yhteydessä. Ethän osallistu retkelle, mikäli sinulla on flunssan oireita. Varatun retken ajankohdan voi tarvittaessa siirtää.

Hinta: alkaen 77,50€ / hlö. Hinta vaihtelee ryhmäkoon ja ohjelman mukaan.

Varaa yksityinen sisustusvierailu: contact [at] hiecca.fi

Yhteydenottolomake    * Pakollinen