Sisustusta ja vintage-tunnelmaa

Sisustusta ja vintage-tunnelmaa

Hiecca Travel tarjoaa erilaisia ja eripituisia päivämatkoja Suomessa. Ryhmäkoko pidetään tällä hetkellä pienenä, jotta voimme taata tarvittavat etäisyydet ja turvallisen toteutuksen. Ryhmäkoon määrä riippuu matkan sisällöstä.

 

SISUSTUSTA JA VINTAGE-TUNNELMAA – YKSITYISKOTIVIERAILU PORVOOSSA

Rakastatko sisustamista? Lähde mukaan yksityiskotivierailulle kauniiseen, sisustuslehdessäkin esiteltyyn vintage-kotiin. Tämä retki on saatavilla vain Hiecca Travelin kautta!

Esimerkki vierailuohjelmasta:

Saavut paikanpäälle omatoimisesti tai Hiecca Travelin järjestämällä kuljetuksella. Talon emäntä, sisustuksen ja juhlasomistuksen ammattilainen, esittelee sinulle tätä kaunista vintage -kotia ja saat kuulla niin alueen kuin talon historiasta ja sen perinteisin menetelmin tehdyistä remonteista. Sinulla on mahdollisuus kysyä vinkkejä myös omaan sisustukseesi liittyen! Kahvi-/teehetki tarjoiluineen kodin romanttisessa ruokailutilassa. Vierailun lopussa mahdollisuus tehdä ostoksia puutarhan pienessä sisustusputiikissa.

Hintaan sisältyy: Sisustusaiheinen vierailu valloittavassa yksityiskodissa, kahvi-/teehetki tarjoiluineen, mahdollisuus kysyä vinkkejä omaan sisustukseen, ostosmahdollisuus puutarhan sisustusputiikissa. Sovittaessa kuljetukset Hiecca Travelin kautta.

Soveltuu: Henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet vanhoista taloista ja – tavaroista sekä sisustuksesta. Korona-aikana vain pienille ryhmille, max 6 hlöä. Maskia tulee käyttää vierailun ajan.

Kesto: noin 2 tuntia

Saatavuus: Saatavuus tarkastetaan varauksen yhteydessä. Ethän osallistu retkelle, mikäli sinulla on flunssan oireita. Varatun retken ajankohdan voi tarvittaessa siirtää.

Hinta: alkaen 77,50€ / hlö. Hinta vaihtelee ryhmäkoon ja ohjelman mukaan.

Varaa yksityinen sisustusvierailu: contact [at] hiecca.fi

Yhteydenottolomake    * Pakollinen